Manavgat Yangın Hayvanlar - NTV ekibi Manavgat'taki yangın bölgesinde | NTV - Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay'dan manavgat'taki yangın ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Manavgat Yangın Hayvanlar - NTV ekibi Manavgat'taki yangın bölgesinde | NTV - Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay'dan manavgat'taki yangın ile ilgili son dakika açıklaması geldi.. Yangından etkilenen mahallelerden olan demirciler'de bir ahırda bulunan 100'e yakın küçükbaş hayvan yanarak telef oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde devam eden yangında, onlarca küçükbaş hayvan telef oldu. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Yangından etkilenen mahallelerden olan demirciler'de bir ahırda bulunan 100'e yakın küçükbaş hayvan yanarak telef oldu. Edinilen bilgiye göre, aşırı sıcaklar nedeniyle manavgat'ın hatipler mahallesinde bir trafodan başladığı belirtilen yangın, şiddetli rüzgarın hayvan sahiplerinin eşleri de yaşananlar karşısında fenalık geçirdi.

Yangın tüm manavgat'ı sararken, kalemle köyü'nde yangın etkili oldu. #manavgat #vatandaşlar #hayvanlar #orman yangın #ilçe #mahalle #mahalle tahliye. Kelebekler vadisi'nin yeni bahçesi renklerin şölenine davet ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangınından etkilenen mahalle sakinleri, evlerinin yanması ve hayvanlarının telef olmasının üzüntüsünü yaşıyor. Bölgedeki at çiftliğindeki hayvanlar da çıkarıldı.

Manavgat'taki yangın sabotaj mı? | NTV
Manavgat'taki yangın sabotaj mı? | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Bölgedeki at çiftliğindeki hayvanlar da çıkarıldı. İki gün önce manavgat'ta, dün de marmaris'te başlayan orman yangınları devam ediyor. Antalya büyükşehir belediyesi manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için çalışıyor. Antalya'nın manavgat i̇lçesi'ndeki bir arazide büyük bir yangın çıktı. Yangının şokunda olan vatandaşlar, telef olan hayvanlar için gözyaşı döktü. Yangın mağduru hayvanlar tedavi altında. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor.

Antalya'nın manavgat i̇lçesi'nde çalılık alanda başlayan yangının sıçradığı ağılda 550 küçükbaş ve 4 büyükbaş hayvan telef oldu.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında, alevlerin ortasında kalan hayvanlarını kurtarmaya çalışan bir köylünün adeta yalvardığı anlar izleyenleri hüzünlendirdi. Alevlerden kaçan bazı hayvanlar da etraftaki su havuzuna atlayarak canlarını kurtardı. Yangında ise iki kardeşe ait 351 küçükbaş hayvan telef olurken, 5 hektarlık alanla birlikte bir karpuz tarlası da yanarak kül oldu. Haberler > türkiye haberleri > manavgat'taki yangında 550 küçükbaş, 4 büyükbaş hayvan öldü. Yangın tüm manavgat'ı sararken, kalemle köyü'nde yangın etkili oldu. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Adeta felaketi yaşayan manavgat'ta bir çiftçi hayvanlarını kurtarmaya çalış�. Yangının şokunda olan vatandaşlar, telef olan hayvanlar için gözyaşı döktü. Yangının şokunda olan vatandaşlar, telef olan hayvanlar için gözyaşı döktü. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Ben o hayvanlara üzüldüm, başka bir şeye değil diye konuştu. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay'dan manavgat'taki yangın ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Hayvanlar ve muz seraları yandı.

Haberler > türkiye haberleri > manavgat'taki yangında 550 küçükbaş, 4 büyükbaş hayvan öldü. Manavgat 'ın hatıplar mahallesi'nde elektrik trafosundan kaynaklı saat 10.00'da yangın çıktı. Yangının şokunda olan vatandaşlar, telef olan hayvanlar için gözyaşı döktü. Yangınla ilgili son durum hakkında bilgi veren manavgat belediye başkanı şükrü sözen, çok büyük yangın. Antalya'nın manavgat i̇lçesi'nde çalılık alanda başlayan yangının sıçradığı ağılda 550 küçükbaş ve 4 büyükbaş hayvan telef oldu.

Manavgat'ta 550 Küçükbaş, 4 Büyükbaş Hayvan Yangında Telef ...
Manavgat'ta 550 Küçükbaş, 4 Büyükbaş Hayvan Yangında Telef ... from foto.haberler.com
Yangına teslim olan köyde büyük maddi hasar oluştu. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Yangının şokunda olan vatandaşlar, telef olan hayvanlar için gözyaşı döktü. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Yangından etkilenen mahallelerden olan demirciler'de bir ahırda bulunan 100'e yakın küçükbaş hayvan yanarak telef oldu. Alevlerden kaçan bazı hayvanlar da etraftaki su havuzuna atlayarak canlarını kurtardı. Adana'nın kozan ilçesinde gerçekleşen orman yangınında, 20 ev zarar gördü, yanan bazı ahırlarda küçük ve büyükbaş hayvanlar öldü. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor.

Ağılın tamamen kül olduğu yangında içerdeki 550 küçükbaş ve 4 büyükbaş hayvan telef oldu. Manavgat'taki yangın felaketinin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı! Yangında ise iki kardeşe ait 351 küçükbaş hayvan telef olurken, 5 hektarlık alanla birlikte bir karpuz tarlası da yanarak kül oldu. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Çevresi ahşap ve sac plakalarla kapalı ağıldaki yangın bir anda büyüdü. Manavgat'ta devam eden yangında, onlarca küçükbaş hayvan telef oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 550'e yakın küçük baş hayvan telef oldu. İki gün önce manavgat'ta, dün de marmaris'te başlayan orman yangınları devam ediyor. Ben o hayvanlara üzüldüm, başka bir şeye değil diye konuştu. Antalya büyükşehir belediyesi manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için çalışıyor. Yangının şokunda olan vatandaşlar, telef olan hayvanlar için gözyaşı döktü. Yangının şokunda olan vatandaşlar, telef olan hayvanlar için gözyaşı döktü.manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Yangına teslim olan köyde büyük maddi hasar oluştu.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 550'e yakın küçük baş hayvan telef oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Manavgat 'ın hatıplar mahallesi'nde elektrik trafosundan kaynaklı saat 10.00'da yangın çıktı. Manavgat'taki yangın felaketinin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı! Yangının şokunda olan vatandaşlar, telef olan hayvanlar için gözyaşı döktü.

İki kişiyi linç etmeye kalktılar! Yangın bölgesi karıştı ...
İki kişiyi linç etmeye kalktılar! Yangın bölgesi karıştı ... from i.sozcu.com.tr
Antalya büyükşehir belediyesi manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için çalışıyor. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Manavgat'taki yangın felaketinin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı! Antalya'nın manavgat ilçesinde devam eden yangında, onlarca küçükbaş hayvan telef oldu. Yangında ise iki kardeşe ait 351 küçükbaş hayvan telef olurken, 5 hektarlık alanla birlikte bir karpuz tarlası da yanarak kül oldu. Manavgat 'ın hatıplar mahallesi'nde elektrik trafosundan kaynaklı saat 10.00'da yangın çıktı. Antalya'nın manavgat i̇lçesi'nde çalılık alanda başlayan yangının sıçradığı ağılda 550 küçükbaş ve 4 büyükbaş hayvan telef oldu. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor.

Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Alevlerden kaçan bazı hayvanlar da etraftaki su havuzuna atlayarak canlarını kurtardı. Çevresi ahşap ve sac plakalarla kapalı ağıldaki yangın bir anda büyüdü. Yangın tüm manavgat'ı sararken, kalemle köyü'nde yangın etkili oldu. Antalya'nın manavgat i̇lçesi'ndeki bir arazide büyük bir yangın çıktı. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 550'e yakın küçük baş hayvan telef oldu. Şu ana kadar 5 mahalle tahliye edilirken, bir mahalle neredeyse tamamen yok oldu. Ben o hayvanlara üzüldüm, başka bir şeye değil diye konuştu. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay'dan manavgat'taki yangın ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangınından etkilenen mahalle sakinleri, evlerinin yanması ve hayvanlarının telef olmasının üzüntüsünü yaşıyor. #manavgat #vatandaşlar #hayvanlar #orman yangın #ilçe #mahalle #mahalle tahliye. Manavgat'ta dün öğle saatlerinde başlayan yangın, birçok noktaya yayıldı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 550'e yakın küçük baş hayvan telef oldu manavgat. Kelebekler vadisi'nin yeni bahçesi renklerin şölenine davet ediyor.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code